2016. október 3., hétfő

Láthatatlan köpeny és hasonló finomságok

Igen, igen, csinálom magamnak egy várat könyvekből, és elbújok amögé. Megint kimaradoztam. Nincs mentség. Csak a sulira "foghatom". :D

Szóval, hiányzott, hogy fecseghessek nektek! Viszont az instagram oldalt próbáltam frissítgetni, majd nézzetek be IDE is, ha van kedvetek.

Lényeg a lényeg, ősz van, és valamelyest sikerült belerázódnom a "nagy hajtásba", a nyári nyugi után. Így újult... Nem, nem újult erővel, de a megmaradt készleteket felhasználva próbálok majd szabályos időközönkét pötyögni egy-egy értékelést.

Hogy kicsit visszatereljem a hangulatot a blog eredeti témájára, hoztam egy "őszi ráhangolódás" összeállítást nektek. :)



 1.
Ha van aranyosabb borító, akkor azt szeretném most látni. Varázsos ez a kis tündérke.

2.
Nicholas Sparks bármely könyve beillik bárhova. Pont.

3.
Nemmm a legjobb minőségű kép, de nem számít. Gyerekkorom kedvenc, százszor olvasós könyve. És megvan a bekuckózós hangulata.

4.
Szürke ég, két lányka a fa alatt. Idilli, nem?

5.
Igen, imádom a sötét pillangókat, ez az egyik legkevésbé ismert "bogaram". A betűtípust pedig tökéletesen eltelálták.

6.
SimonMártonizmus. A könyvhöz egyébként is sok nagyon szép emlék fűz, ezzel a borítóval pedig teljesen beleillik a szürke, de annál jobb őszbe.

7.
Gyerkmekkorom másik gyöngyszeme, a szürke, fekete árnyakkal és vörösesbarna Super Womannel fedett könyv már évekkel ezelőtt rajongásom tárgyává vált.

8.
Természetesen nem hagyhatom ki ÉLETEM KÖNYVÉT sem. Piros-barna-narancs. Mint mindenhol, itt is megállja a helyét.

9.
A lámpások és mécsesek eleve iszonyúan  édesek, főleg ha egy ilyen hátteret adunk hozzá és megbolondítjuk egy kis "biodíszlettel".
10.
Éééééés, az elmaradhatatlan mozgó borító. Fények, árnyak, rémisztő erdő. Igen, ez kell.

Remélem, nektek is tetszettek a borítók. Ha igen, írjátok meg, hogy melyik a kedvencetek! :)

Arrivedeci! ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése